071 40 577 77 info@demaroni.nl

Welkom bij Demaroni


 

Demaroni hekwerk en beveiliging is professionele leverancier van hekwerken en beveiligingssystemen. Wij bieden een uitgebreid pakket aan producten en diensten voor het beveiligen van uw terrein en tevens voor het onderhoud van uw hekwerken en beveiligingssystemen. U vindt bij ons een totaaloplossing in hekwerken, afrastering en beveiliging van de hoogste kwaliteit.

John van der Plas is de drijvende kracht achter Demaroni. Samen met zijn team en partners plaatst John hekwerken en beveiligingssystemen die uitsluitend aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Ongeacht welk type hekwerk of systeem u kiest, wij zorgen ervoor dat het feilloos naar uw wens geplaatst en afgewerkt wordt.

Service en onderhoud


Het team van Demaroni gaat altijd goed voorbereid op pad wat ervoor zorgt dat de opdracht direct van start kan gaan en soepel verloopt. Wij realiseren ons dat het van belang is dat uw hekwerk en beveiliging ook na verloop van tijd nog werkt als nieuw. Daarom staat uitgebreide service en onderhoud bij ons centraal. Zo kunt u ervan op aan dat het product ook na de oplevering in topvorm blijf en goed functioneert.

Bij Demaroni staan wij bij problemen en vragen altijd voor u klaar. Indien mogelijk schieten wij u telefonisch te hulp of wij komen langs op locatie.

Wij hebben ook onderhoudscontracten voor al uw draai en schuifpoorten. Bekijk hier een voorbeeld van ons contract. Neem bij interesse contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 071-4057777.

Call Now Button